top of page

MÖT MIG, DIN FOTOGRAF

...LITE MER OM MIG..
Min familj och vänner beskriver mig som en person som sprider glädje, trygghet och värme. Min inställning i livet är att alltid se lösningar istället för att fokusera på det negativa. Jag är 30 år gammal och bor i Alingsås tillsammans med min man Mikael och vår lille Leon som föddes i juli 2023. Den 20 augusti 2022 fick jag möjlighet att stå på andra sidan kameran när vi gifte oss. 

Jag är utbildad socionom och KBT-terapuet. När jag inte fotograferar arbetar jag som kurator på Ungas psykiska hälsa där träffar jag barn, ungdomar och föräldrar. Jag älskar att fotografera men jag älskar också mitt arbete som kurator, så nu kombinerar jag det bästa av två världar. När jag inte arbetar umgås jag gärna med mina 8 syskonbarn, min familj eller vänner. Jag tycker det är rätt tråkigt att sitta still så ni hittar mig troligtvis på gymmet, i mountainbike-spåret, i skidbacken eller med något nytt inredningsprojekt.

Kram!
/ Sofia

Jag heter Sofia Bjugård och jag är så glad att du hittat hit!

För mig handlar fotografering om att fånga känslor på bild. Detta kräver att vara i nuet tillsammans med dig eller er som fotas. Vi är många (jag är en av dom) som lätt fastnar i ekorrhjulet - där vi spenderar mer tid med att planera nästa sak på "Att göra listan" än att stanna upp och njuta av stunden. Vid varje fotografering slås jag av vilken glädje det ger - att för en stund bara vara här och nu.

Och det bästa av allt är att efteråt kunna ge er det ögonblicket sparat i ett fotografi

 fotograf, sofia bjugård, bjugård foto

Förvandlar dina viktigaste stunder till minnen

DSC01135.jpg
bottom of page