top of page

MÖT DIN FOTOGRAF

...LITE MER OM MIG..
Min familj och vänner beskriver mig som en person som sprider glädje, trygghet och värme. Jag är alltid positiv och älskar tävlingar och utmaningar. Jag är 29 år gammal och bor i Alingsås tillsammans med min man Mikael. Den 20 augusti 2022 fick jag möjlighet att stå på andra sidan kameran när vi gifte oss.

Jag är utbildad socionom och KBT-terapuet. När jag inte fotograferar arbetar jag som kurator med barn och familjer, jag brinner för att hjälpa barn och unga. På fritiden umgås jag gärna med mina 8 syskonbarn, min familj eller vänner. Jag tycker det är rätt tråkigt att sitta still så fotar jag inte så hittar ni mig troligtvis på gymmet, i mountainbike-spåret, i skidbacken eller med något nytt inredningsprojekt.

Kram!
/ Sofia

Jag heter Sofia Bjugård, vad roligt att du hittat hit!

För mig handlar fotografering om att fånga känslor på bild. Detta kräver att vara i nuet tillsammans med dig eller er som fotas. Vi är många (jag är en av dom) som lätt fastnar i ekorrhjulet - där vi spenderar mer tid med att planera nästa sak på checklistan än att stanna upp och njuta av stunden. Vid varje fotografering slås jag av vilken glädje det ger - att för en stund bara vara här och nu.

Och det bästa av allt är att efteråt kunna ge er det ögonblicket sparat i ett fotografi

 fotograf, sofia bjugård, bjugård foto

Förvandlar dina viktigaste stunder till minnen

bottom of page