top of page
KONTAKTFORMULÄR

OBS: Bokningen är bindande först efter påskrivet avtal.

 

Tack för din förfrågan!Jag hör av mig till dig senast inom 1 vecka.Kram! / Sofia

pattern-vit-transperent.png
pattern-vit-transperent.png

KONTAKT/FÖRFRÅGAN

Vad roligt att du är intresserad av en fotografering med mig.

 

Fortsätter du scrolla ned på den här sidan så kan du (om du vill) läsa allt om hur en fotografering går till, från förfrågan till leverans av bilder. Men det är också mer än okej att bara skicka in en förfrågan och så tar vi alla frågor och funderingar därefter.

En timmes fotografering ger cirka 30 bilder och hos mig ingår alltid ALLA bilderna redigerade i priset. Du behöver alltså inte oroa dig för extra kostnader.

 fotograf, sofia bjugård, bjugård foto
 fotograf, sofia bjugård, bjugård foto
 fotograf, sofia bjugård, bjugård foto
 fotograf, sofia bjugård, bjugård foto

HUR GÅR DET TILL?

1. Förfrågan - Fyll i formuläret här nedan och skicka din förfrågan
 

2. Samtal - Vi hörs av per telefon/videosamtal

  • Du får lära känna mig lite mer

  • Vi pratar igenom dina önskemål, frågor och jag lugnar dig om du är nervös
    - vi går igenom saker att tänka på inför fotografering så som klädsel eller rekvisita.

  • Vi bokar en tid för fotografering.

 

3. Avtal - Jag skickar hem ett avtal till dig med allt vi kommit överens om, har du fler frågor hörs vi igen. Först när ni bekräftat avtalet är bokningen bindande.

4. Fotografering - Vi ses på den plats vi planerat, jag guidar er genom fotograferingen med små direktiv, knasiga skämt och ett lugn som får er att slappna av. De flesta är ovana att bli fotograferade och är därför lite nervösa innan, vilket inte alls är konstigt. Allt nytt är väl lite läskigt först? Men vi gör det tillsammans, målet är att ha en trevlig stund!

5. Redigering - Efter fotograferingen kommer jag gå igenom samtliga bilder och redigera dem. Redigeringen innebär exempelvis att få till klara färger och ta bort föremål som stör bilden. En stor del av tidsåtgången för en fotografering sker i bildredigeringen.

6. Bildleverans - Inom 2 till 4 veckor efter fotograferingstillfället kommer du få en länk av mig till ett digitalt galleri. I samband med detta skickas en faktura ut. När fakturan är betald får du tillgång att ladda ned ALLA bilder från bildgalleriet.

 fotograf, sofia bjugård, bjugård foto
 fotograf, sofia bjugård, bjugård foto
bottom of page